1. Unohditko salasanan?
tai
Lastenhoitoa kun sinulle parhaiten sopii! Lapsenvahdit ja lastenhoitajat naapurustossasi
Rekisteröidy ilmaiseksi 2 min.
 1. Etu- / sukunimi
  Vain etunimesi näkyy muille käyttäjille.
 2.  

 3.  

 4. Rekisteröintivaihtoehdot

  Vanhempi
  Valitse tästä, jos olet vanhempi ja etsit toisia vanhempia, lastenhoitajia tai lapsenvahteja naapurustossasi.

  Lapsenvahti/Lastenhoitaja
  Rasti tämä, jos olet lapsenvahti tai lastenhoitaja ja etsit vanhempia, joille voit tarjota palveluitasi.

 5. Sähköpostiosoite
  Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille.
 6. Rekisteröityessäsi hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojalausunto

Löydä lapsenvahti naapurustostasi!

 1. Askel 1 Rekisteröidy muutamassa minuutissa
 2. Askel 2 Etsi Kaikki hakutulokset naapurustossasi
 3. Askel 3 Ota yhteyttä yhdellä näppäimen painalluksella

Etsitkö lapsenvahtia naapurustostasi?

On mahdollista, että löydät Babysitter.fi-palvelun kautta nopeasti sopivan lapsenvahdin. Käyttämällä Babysitterin karttaa voit nähdä, ketkä lapsenvahdit asuvat naapurustossasi. Babysitter.fi kertoo sinulle joka viikko uusista rekisteröityneistä lapsenvahdeista naapurustossasi. Etsitkö siis lapsenvahtia? Rekisteröidy Babysitter-palveluun ilmaiseksi ja näet lapsenvahdit lähellä sinua. Babysitterin avulla sopiva lapsenvahti saattaa löytyä ihan kulman takaa! Ota siis Babysitter avuksesi lapsenvahdin etsinnässä.

Kuinka löydän sopivan lapsenvahdin?

Babysitter.fi näyttää lyhyen kuvauksen jokaisesta lapsenvahdista, muutamia henkilökohtaisia tietoja ja (jos kuva on saatavilla) valokuvan. Lapsenvahti kertoo hieman itsestään ja määrittelee, millaista perhettä etsii. Tämän perusteella voit tehdä ensimmäisen valintasi ja lähettää kutsun lapsenvahdille tai lapsenvahdeille tavataksesi heidät ja tutustuaksesi heihin. Löysitkö Babysitterista hyvän hakutuloksen? Jos löysit, sinä ja lapsenvahti voitte sopia asiasta tarkemmin. Etsitään lapsenvahtia yhdessä!

Muita lastenhoitovaihtoehtoja

Babysitter.fi ei vain tuo vanhempia ja lapsenvahteja yhteen, vaan se saattaa myös vanhempia yhteen toistensa kanssa. Vanhemmat voivat auttaa toisiaan silloin tällöin vahtimalla toistensa lapsia, järjestämällä koulun jälkeistä iltapäivähoitoa tai yksinkertaisesti saamalla lapsensa leikkimään yhdessä. Babysitter tarjoaa monia vaihtoehtoja lastenhoidon järjestämiseksi!

Etsitkö lastenhoitajaa vaihtoehtona koulun jälkeiselle iltapäivähoidolle? Myös tällöin Babysitter.fi voi auttaa sinua: myös monia lastenhoitajia on rekisteröitynyt. Lue lisää Babysitter.fi-palvelusta.

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja kokeile, mitä Babysitter.fi-palvelulla on tarjottavana sinulle. Etsitään yhdessä juuri sinun perheellesi sopiva lapsenvahti! Babysitter on valmiina auttamaan sopivan lapsenvahdin etsinnässä!