1. Unohditko salasanan?
tai
Lastenhoitoa kun sinulle parhaiten sopii! Lapsenvahdit ja lastenhoitajat naapurustossasi

Tietoa BABYSITTER:sta

 • Mitä Babysitter.fi tarjoaa lapsenvahdeille ja lastenhoitajille?
  Lapsenvahti tai lastenhoitaja voi löytää vanhempia, jotka etsivät lapsenvahtia ja/tai lastenhoitajaa Babysitter.fi-palvelun kautta naapurustostaan. Voit ottaa heihin yhteyttä tutustuaksesi heihin ja mahdollisesti tehdä lastenhoitoon liittyviä järjestelyjä.
 • Liittyykö Babysitter.fi-palveluun rekisteröitymiseen joitakin velvollisuuksia?
  Ei, rekisteröityminen on täysin ilmaista eikä siihen liity velvollisuuksia. Voit päättää itse haluatko tavata vanhempia, lapsenvahteja tai lastenhoitajia lähellä sinua. Päätösvalta pysyy sinulla.
 • Mitä Babysitter.fi tarjoaa vanhemmille?
  Babysitter.fi tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tutustua vanhempiin, lapsenvahteihin ja lastenhoitajiin heidän omalla alueellaan, jotta he voivat järjestää lastenhoidon yhdessä. Lapsenvahdin tai lastenhoitajan löytämisen lisäksi vanhemmat voivat myös ottaa yhteyttä toisiinsa. Voit yksinkertaisesti löytää leikkikavereita naapurustosta tai esimerkiksi jakaa lapsenvahdin tai lastenhoitajan ja siitä aiheutuvat kulut.
 • Valvooko Babysitter.fi vanhempia, lapsenvahteja ja lastenhoitajia?
  Babysitter.fi voidaan nähdä verkossa sijaitsevana tapaamispaikkana. Tarkastamme säännöllisesti, ettei epäsopivia viestejä ole julkaistu. Tästä huolimatta neuvomme vanhempia olemaan valikoivia Babysitter.fi-palvelun kautta saatavien kontaktien suhteen. Neuvomme sinua olemaan huolellinen valintaa tehdessäsi ja esimerkiksi kysymään suosituksia lapsenvahdeilta ja lastenhoitajilta. Suosittelemme myös sopimaan tutustumistapaamisen, jotta saatte tarkan kuvan toisistanne.
 • Mitä Babysitter.fi maksaa?

  Rekisteröityminen Babysitter.fi-palveluun on ilmaista eikä se sisällä velvollisuuksia. Voit myös lukea ja vastata toisten viesteihin ilmaiseksi. Löysitkö sopivan käyttäjän ja olet valmis lähettämään viestin toiselle käyttäjälle? On aika hankkia premium-jäsenyys. Premium-jäsenyys vanhemmille 1 kuukausi 25 € 12 kuukautta 120 € (10 € kuukaudessa) Premium-jäsenyys lapsenvahdeille / lastenhoitajille 1 kuukausi 10 € 12 kuukautta 60 € (5 € kuukaudessa) Premium-jäsenyys jatkuu automaattisesti, kun jäsenyytesi on päättymässä. Jokaisena seuraavana kuukautena sinulta veloitetaan sama alennettu kuukausimaksu, jonka olet maksanut tähän asti.

 • Kuinka voin ottaa yhteyttä johonkuhun?
  Mene toisen käyttäjän profiiliin ja klikkaa kohtaa "lähetä viesti". Sinua pyydetään tilaamaan ensin premium-jäsenyys. Kun olet lähettänyt viestin, lähetämme sähköpostin kyseiselle henkilölle kertoaksemme hänelle, että hän on saanut viestin. Henkilöt, joille olet lähettänyt viestin, voivat vastata sinulle ilmaiseksi.

  Emme koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, toisten kanssa. Voit itse päättää niiden jakamisesta muille.
 • Kuinka muut voivat ottaa yhteyttä minuun?
  Muut voivat ottaa sinuun yhteyttä tilaamalla premium-jäsenyyden, joka antaa heille mahdollisuuden lähettää sinulle viestin Babysitter.fi-palvelun kautta. Lähetämme sinulle tämän jälkeen sähköposti-ilmoituksen. Voit vastata tähän viestiin ilmaiseksi.

Tilini

Yksityisyys

 • Talletetaanko henkilökohtaiset tietoni turvallisesti?
  Pidämme henkilökohtaisten tietojesi suojelua erittäin tärkeänä. Tämän vuoksi verkkosivusto käyttää ylimääräistä suojausta. Jotta liikennettä vierailijoiden ja serverin kanssa voidaan suojella siten, että epätoivotut osapuolet eivät voi katkaista sitä, verkkosivusto on suojattu SSL-sertifikaatilla. Tämä sertifikaatti salaa tiedot, jotka lähetetään edestakaisin, ja se tunnetaan paremmin verkkosivuston "riippulukkona" tai "https-versiona".
 • Voivatko muut nähdä henkilökohtaisia tietojani?
  Vain etunimesi ja valokuvasi näytetään muille. Osoitetietosi pysyvät piilossa eikä niitä näytetä muille.
 • Mihin osoitetietojani käytetään?
  Osoitetietojasi käytetään näyttämään muille rekisteröityneille käyttäjille asuinpaikkasi kartassa näkyvän ikonin avulla. Tällä tavoin muut vanhemmat, lapsenvahdit ja lastenhoitajat voivat tunnistaa naapurustosi siten, että he voivat ottaa sinuun yhteyttä Babysitter.fi-palvelun kautta. Emme koskaan näytä katuosoitettasi tai talosi numeroa. Emme myöskään koskaan jaa osoitettasi kolmansille osapuolille.
Rekisteröidy ilmaiseksi 2 min.
 1. Etu- / sukunimi
  Vain etunimesi näkyy muille käyttäjille.
 2.  

 3.  

 4. Rekisteröintivaihtoehdot

  Vanhempi
  Valitse tästä, jos olet vanhempi ja etsit toisia vanhempia, lastenhoitajia tai lapsenvahteja naapurustossasi.

  Lapsenvahti/Lastenhoitaja
  Rasti tämä, jos olet lapsenvahti tai lastenhoitaja ja etsit vanhempia, joille voit tarjota palveluitasi.

 5. Sähköpostiosoite
  Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille.
 6. Rekisteröityessäsi hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojalausunto