1. Unohditko salasanan?
tai
Lastenhoitoa kun sinulle parhaiten sopii!

Vanhempi Roger Lappeenranta

Lastenhoito yhdessä seuraavan henkilön kanssa Roger Nimeni on Roger. Meillä on 2 lasta (Poika, 2), (Poika, 6). Etsimme lapsenvahtia tai lastenhoitajaa
Viimeaikaisin kirjautuminen:
17 heinäkuu 2017

Lapset

 • Poika 2 vuotta vanha
 • Poika 7 vuotta vanha

Etsin

Kuvaus

Lapsenvahdit

Voit ottaa Babysitter.fi-palvelun kautta yhteyttä myös lapsenvahteihin, jotka asuvat naapurustossasi ja jotka voivat vahtia lastasi silloin tällöin. Babysitterin avulla voit löytää perheellesi sopivan lapsenvahdin. Babysitteriin luomassaan profiilissa lapsenvahti kertoo hieman itsestään sekä siitä millainen lapsenvahti hän on.

Lastenhoitajat

Hoitajat tarjoavat säännöllistä lastenhoitoa kotonasi tai heidän kotonaan. Babysitterista löydät helposti juuri sinun perheellesi sopivan hoitajan. Babysitter on valmiina auttamaan etsiessäsi sopivaa lapsenvahtia tai lastenhoitajaa! Rekisteröidy Babysitteriin ja näet, ketkä lapsenvahdit asuvat naapurustossasi.

Vanhemmat toistensa tukena

Selitys

Tapaa vanhempia ja heidän lapsiaan

Tämä vaihtoehto sopii vanhemmille, jotka haluavat tavata muita vanhempia ja lapsia naapurustossaan. Lapset voivat esimerkiksi leikkiä yhdessä silloin tällöin.

Jaettu lapsenvahti

Tämä vaihtoehto sopii vanhemmille, joilla jo on lapsenvahti tai jotka etsivät lapsenvahtia ja jotka haluavat jakaa kulut siten, että lapsenvahti hoitaa myös toisten lapsia.

Satunnainen lasten vahtiminen vuorotellen

Tämä vaihtoehto sopii vanhemmille, jotka asuvat samalla alueella ja jotka haluavat vahtia silloin tällöin toistensa lapsia, esimerkiksi vanhempien lähtiessä ulos illalla.

Vanhempien itsensä tarjoama lastenhoito

Vanhemmille, jotka esimerkiksi työskentelevät osa-aikaisesti ja etsivät muita vanhempia, jotka työskentelevät myös osa-aikaisesti ja ovat valmiita hoitamaan toistensa lapsia, kun toinen on töissä ja toinen ei ole.

Jaettu hoito koulun jälkeen

Vanhemmille, joiden lapsi on ala-asteikäinen ja jotka haluavat auttaa toisiaan koulupäivän jälkeisessä hoidossa. Esimerkiksi hoitamalla lapsia vuoropäivinä tai jakamalla lapsenvahdin.

Rekisteröidy ilmaiseksi 2 min.
 1. Etu- / sukunimi
  Vain etunimesi näkyy muille käyttäjille.
 2.  

 3.  

 4. Rekisteröintivaihtoehdot

  Vanhempi
  Valitse tästä, jos olet vanhempi ja etsit toisia vanhempia, lastenhoitajia tai lapsenvahteja naapurustossasi.

  Lapsenvahti/Lastenhoitaja
  Rasti tämä, jos olet lapsenvahti tai lastenhoitaja ja etsit vanhempia, joille voit tarjota palveluitasi.

 5. Sähköpostiosoite
  Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille.
 6. Rekisteröityessäsi hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojalausunto