1. Unohditko salasanan?
tai
Lastenhoitoa kun sinulle parhaiten sopii! Lapsenvahdit ja lastenhoitajat naapurustossasi
Rekisteröidy ilmaiseksi 2 min.
 1. Etu- / sukunimi
  Vain etunimesi näkyy muille käyttäjille.
 2.  

 3.  

 4. Rekisteröintivaihtoehdot

  Vanhempi
  Valitse tästä, jos olet vanhempi ja etsit toisia vanhempia, lastenhoitajia tai lapsenvahteja naapurustossasi.

  Lapsenvahti/Lastenhoitaja
  Rasti tämä, jos olet lapsenvahti tai lastenhoitaja ja etsit vanhempia, joille voit tarjota palveluitasi.

 5. Sähköpostiosoite
  Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille.
 6. Rekisteröityessäsi hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojalausunto

Järjestäkää lastenhoito yhdessä

 1. Askel 1 Rekisteröidy muutamassa minuutissa
 2. Askel 2 Etsi Kaikki hakutulokset naapurustossasi
 3. Askel 3 Ota yhteyttä yhdellä näppäimen painalluksella

Tapaa muita vanhempia naapurustossasi

Alueellasi on varmasti monia vanhempia, joita et vielä tunne - omien lastesi kanssa saman ikäisten lasten vanhempia. Olisiko hauska tavata heidät? Kuka tietää, ehkä sinä (ja lapsesi) viihdytte heidän kanssaan ja lapsenne voivat tavata ja leikkiä yhdessä. Tai ehkä voi olla näppärää järjestää lastenhoito yhdessä jakamalla lapsenvahti tai lastenhoitaja. Tai ehkäpä voit toimia itse lapsenvahtina tai lastenhoitajana naapurustosi lapsille. Kaikki on mahdollista Babysitterin avulla. Etsitään lastenhoitajaa yhdessä! Hyvä lapsenvahti tai lastenhoitaja saattaa löytyä kulman takaa.

Lastenhoitoa vanhemmilta vanhemmille

Usein vanhemmat harkitsevat lastenhoidon järjestämiseksi vain standardivaihtoehtoja, kuten päiväkoteja, lastenhoitajia, lapsenvahteja tai iltapäivähoitoa koulun jälkeen. Mutta miksipä ette järjestäisi jotakin lapsillenne yhdessä muiden alueesi vanhempien kanssa? Tämä on luotettava keino ja ennen kaikkea paljon edullisempi. Babysitter.fi-palvelun kautta vanhemmat voivat myös ottaa yhteyttä toisiinsa ja järjestää lapsenvahdin, lastenhoidon tai koulupäivän jälkeisen iltapäivähoidon yhdessä. Olemme jo nähneet monia menestystarinoita, esimerkiksi: vanhemmat ovat järjestäneet yhdessä koulupäivän jälkeisen hoidon, yksi kokoaa lapset yhtenä päivänä, toinen seuraavana. Vanhemmat voivat jakaa lapsenvahdin kotonaan ja jakaa siten kulut. Vanhemmat voivat toimia myös itse lapsenvahteina vuorotellen; pienen lapsen vanhempi on kokenut lapsenvahti! Usein vanhemmat etsivät myös seuraa toisistaan ilman velvollisuuksia, siten että heidän lapsensa voivat leikkiä yhdessä ja tutustua naapurustossaan asuviin ihmisiin. Kuten huomaat, on olemassa monia mahdollisuuksia. Toivottavasti me olemme inspiroineet sinua olemaan seuraava hyvä esimerkki!

Muita lastenhoitovaihtoehtoja

Babysitter.fi ei ainoastaan anna vanhemmille mahdollisuutta saada kontaktia toisiinsa vaan myös lapsenvahteihin ja lastenhoitajiin naapurustossa. Etsitkö lastenhoitajaa tai lapsenvahtia vaihtoehtona päiväkodille tai koulunjälkeiselle iltapäivähoidolle? Sitten olet oikeassa paikka. Monia lastenhoitajia ja lapsenvahteja on jo rekisteröitynyt. Lue lisää Babysitter.fi-palvelusta.

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi Babysitteriin ja kokeile miten Babysitter.fi voi auttaa sinua etsiessäsi lapsenvahtia tai lastenhoitajaa. Etsitään lapsenvahtia tai lastenhoitajaa yhdessä. Hyvä lapsenvahti tai lastenhoitaja saattaa odottaa yhteydenottoa ihan kulman takana! Tiedämme, kuinka hyvä lastenhoitaja tai lapsenvahti voi helpottaa kiireisen lapsiperheen arkea ja Babysitter on valmiina auttamaan sinua etsiessäsi hyvää lapsenvahtia tai lastenhoitajaa.