1. Unohditko salasanan?
tai
Lastenhoitoa kun sinulle parhaiten sopii! Lapsenvahdit ja lastenhoitajat naapurustossasi
Rekisteröidy ilmaiseksi 2 min.
 1. Etu- / sukunimi
  Vain etunimesi näkyy muille käyttäjille.
 2.  

 3.  

 4. Rekisteröintivaihtoehdot

  Vanhempi
  Valitse tästä, jos olet vanhempi ja etsit toisia vanhempia, lastenhoitajia tai lapsenvahteja naapurustossasi.

  Lapsenvahti/Lastenhoitaja
  Rasti tämä, jos olet lapsenvahti tai lastenhoitaja ja etsit vanhempia, joille voit tarjota palveluitasi.

 5. Sähköpostiosoite
  Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille.
 6. Rekisteröityessäsi hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojalausunto

Löydä nyt lapsenvahdin työtä naapurustostasi

 1. Askel 1 Rekisteröidy muutamassa minuutissa
 2. Askel 2 Etsi Kaikki hakutulokset naapurustossasi
 3. Askel 3 Ota yhteyttä yhdellä näppäimen painalluksella

Lapsenvahdin työpaikka, ihanteellinen osa-aikatyö!

Ei ole olemassa työtä, joka vetäisi vertoja lapsenvahdin työpaikalle luotettavassa perheessä naapurustossasi; lastenhoitotyö on mukavaa työtä, jonka avulla voit ansaita helposti taskurahaa. Lastenhoitotyö antaa sinulle myös unohtumattomia kokemuksia! Babysitter.fi tekee lastenhoitajan työn löytämisestä lastenleikkiä. Aloita lastenhoitotyö Babysitterin kautta jo tänään! Babysitterin kartalta voit nähdä, mitkä perheistä asuvat lähellä sinua ja aloittaa sopivan lastenhoitajan työn etsimisen Babysitterin kautta. Löydettyäsi Babysitterista muutaman mukavan perheen, joissa voit tehdä lastenhoitotyötä, ansaitset nopeasti! Tämän lisäksi kerromme sinulle joka viikko, kun uusia lastenhoitotyötä tarjoavia perheitä liittyy mukaan. Oletko ammattitaitoinen lastenhoitaja ja haluat löytää lastenhoitajan työtä? Klikkaa tällöin tästä. Kun rekisteröidyt lastenhoitajaksi, muista kertoa profiilissasi mahdollisimman tarkasti millainen lastenhoitaja olet. Babysitter auttaa sinua etsimään itsellesi ihanteellisen osa-aikaisen lastenhoitotyön - joko lapsenvahdin työpaikan tai lastenhoitajan työn! Rekisteröidy Babysitteriin ja kerro hieman itsestäsi sekä siitä millainen lapsenvahti olet.

Kuinka löydän sopivan lapsenvahdin työpaikan?

Lyhyt kuvaus kaikista vanhemmista näytetään verkkosivustolla. Siinä he kertovat perheensä tilanteesta ja siitä mitä he tarkkaan ottaen odottavat lapsenvahdilta tai lastenhoitajalta. Jotkut etsivät lapsenvahtia, joka voi vahtia lapsia silloin tällöin iltaisin, kun taas joku toinen toivoo, että toimisit lapsenvahtina vakituisesti iltaisin tai iltapäivällä. Toiveiden pohjalta voit valita lapsenvahdin työpaikan, joka sopii sinulle. Vanhemmat voivat myös lukea lapsenvahti-profiilisi. Jos sinulla on kokemusta lapsenvahdin työstä, mainitse siitä kuvauksessasi. Muista että profiilisi ja kuvasi ovat käyntikorttisi. Ne voivat parantaa mahdollisuuksiasi löytää nopeasti lapsenvahdin työpaikan, koska vanhemmat voivat ottaa suoraan yhteyttä sinuun. Kerro kuvauksessa siis tarkasti millainen lapsenvahti olet. Lue enemmän Babysitter.fi-palvelusta.

Rekisteröidy ilmaiseksi ja kokeile, millaisia lapsenvahdin työpaikkoja Babysitter.fi voi tarjota sinulle. Babysitter on valmiina auttamaan sopivan lastenhoitotyön löytämisessä!